Utbildarträff

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 19/11/2020
09:00 - 15:30

Kategorier Inga Kategorier


För alla er som är utbildade eller är under utbildning på nivå 3 har vi nu seminarium Online

För att lyckas med att sprida programmet Vägledande Samspel/ICDP finns behov av kunskap om implementering.

 Utifrån vad som framkom under utbildarträffen 2019 på Ersta, kommer utbildarträffen torsdagen den 19 november 2020 att ha implementering som tema. Årets träff kommer att ske digitalt utifrån rådande omständigheter.

Enligt forskning  genomförs 80 % av planerat förändringsarbete inom loppet av 3 år, då kunskap om implementering finns. När kunskap inte finns utförs endast 17% av det planerade förändringsarbetet och då inom loppet av 7 år. För att lyckas med att införa en ny metod eller ett nytt förhållningssätt i en organisation är det alltså flera aspekter man behöver tänka på och planera för. Under Utbildarträffen kommer stiftelsen att ge teoretisk kunskap om implementering och tanken är att vi skall varva föreläsningar med diskussioner där vi delar egna erfarenheter och tankar om hur vi kan omvandla den teoretiska kunskapen till praktik. Hur kan vi på ett bra sätt implementera ICDP i olika organisationer? Hur skapar vi förutsättningar för att lyckas?

Inbjudna föreläsare är även utbildare från övriga landet, Örebro samt Region Västerbotten, som delger sina erfarenheter av att implementera ICDP Vägledande Samspel på sina arbetsplatser.

För dig som också anmält ditt intresse att bli ambassadör/konsult så kommer denna grupp att träffas efter utbildarträffens slut, dvs vid 16.00 för ett digitalt möte med styrelsen.

Mer exakt program kommer att mejlas ut närmre seminariedatumet.

 

När: Torsdag 19 november 2020

Tid: 09.00-15.30, lunch 12.00-13.00

Var: Digitalt – på din hemmaplan

 

Tema: Implementering

Kostnad: 800 kr

Anmälan görs här

Senaste anmälningsdag: 5 nov 2020

Bookings

800,00kr