Seminarium med Carl-Pether Wirsén

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 23/03/2018
09:30 - 15:00

Plats
Ersta konferens

Kategorier


Carl Pether Wirsen

Beteendevetare, leg. psykoterapeut
Carl Pether har en beteendevetenskaplig bakgrund och filosofie magister i arbets- & organisationspsykologi. Tidigare arbetade han som verksamhetschef på Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade i Uppsala. Nu utbildar och handleder han personal runt om i landet som i sina verksamheter strävar efter hög kvalité i omvårdnaden av ensamkommande barn och ungdomar. Hur ser framgångsfaktorerna ut för att bygga ett förtroende och att genomföra ett bra samtal med ensamkommande unga som ofta bär på svåra traumatiserande händelser? Carl Pether Wirsén berättar om vikten av kroppsspråk och genuint intresse för ungdomarna i kombination med en kulturförståelse och en förståelse för tidigare anknytningsmönster.

9.30  – 10.00            Registering och kaffe

10.00 – 12.30          Seminarium

12.30 – 13.30           Lunch

13.30 – 14.30           Information från Stiftelsen

Kostnad inkl. lunch och fika 1850kr

Kostnad inkl. fika men utan lunch 1750kr

 

Återbudsregler

Vid utbildning i programmet Vägledande Samspel ICDP samt vid deltagande på seminarier, nätverksträffar samt konferenser i Stiftelsen ICDP:s regi.

Vid utbildning nivå ett, två samt tre:

  • Avbokning senare än en månad innan kursstart debiteras full avgift.
  • Avbokning senast en månad före kursstart debiteras halv avgift.
  • Avbokning två månader eller mer före kursstart debiteras ingen avgift.

OBS. referensnummer är något som de flesta kommuner kräver på fakturor som de skall betala. Utan det kan oftast inte fakturan betalas i tid. Om du inte ska skriva något referensnummer kan du skriva nej i rutan.

För dig som är medlem i ICDP Community kommer systemet kräva att du är inloggad. Det är för att det ska registreras på din sida vilka event du deltagit i. Även om du ska anmäla andra ska du vara inloggad. Du kan själv byta fakturaadress om du vill betala med en annan adress än den som är registrerad på din sida.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.